sobota 11. dubna 2015

Jarní restart - péče o tělo

Je jaro, zima už sedí v letadle směřujícím k protinožcům a s postupujícím oteplením se budeme víc a víc odhalovat.

Je čas vrátit všechny medvědy, bobry a mrože zpátky do přírody a být ready! Nebo se chcete maskovat těmito botami ještě v květnu a pak volně přejít na vzdušnější variantu? (Podle mého názoru se tenhle pro mě nepochopitelný trend zrodil právě takhle nějak ;)).

Zítra máte den pro sebe, využijte toho, pošlete děti s jejich autorem ven a dopřejte si vanu a následně důkladnou depilaci. Pak si to dejte do týdenních rutin, pokud zvládnete torturu, zato s delším výsledkem, jděte do vosku nebo cukrové pasty (nebo se svěřte profíkům) a máte vystaráno na delší dobu.

Jakmile budete hotovi, využijte napařené odmočené kůže a lufou exfoliujte celé tělo, můžete si dopřát i domácí scrub z jemně mletých ovesných vloček, medu a jogurtu. Místo vloček se dá použít i kokos nebo mletá káva, ta je prý skvělá i na celulitidu, aspoň to tvrdí J.Lo!
Dejte si tento rituál do svých nedělních pečovacích rutin jednou za dva týdny a budete mít kůži jako miminko!

Po koupeli se namažte, nezapomínejte na lokty a kolena, to si dejte pro změnu do denních rutin, třeba před spaním :)

Budete se cítit skvěle!

Pokud jste měli přes zimu mezery v péči o pleť, naplánujte si návštěvu kosmetičky, která vám dobře vyčistí a ošetří pleť, upraví obočí atd., a totéž platí i pro pedikúru a manikúru. Je to sice extra výdaj a veme vám to nějaký čas, ale je to příjemná procedura, profesionál vám poradí s některými triky a tipy přímo pro vaši pleť a dá vás do kupy tak, že se vám pak bude lépe na jeho dílo navazovat.
Já jsem si dlouho myslela, že tohle všechno s běžně dostupnými prostředky dokážu sama, ale když jsem ještě týdny po jedné návštěvě dobré manikérky viděla, jaký vliv měla její péče na moje nehty co se týká tvaru a pevnosti, tak si její návštěvu ráda jednou za uherák dopřeju, i když si udržuju krátké nehty a používám jen tělový lak a bílou tužku. Je to prostě znát.

Nebojte se svěřit profíkovi a v pravidelných intervalech pak jeho dílo udržujte :)

avmedia.info

2 komentáře:

  1. Logr z kafe je na celulitidu naprosto úžasny.Napatlam na stehna a zadek a promn.Pak jen splachnu a do par dnu je celulitida pryč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No paráda, Jennifer Lopez nekecala :D

      Díky za vzkaz! :)

      Vymazat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.