středa 4. března 2015

Organizační série - Den 24

A je před námi další díl organizace v obýváku.

Zítra to pojmeme zase trochu oddychověji a porovnáme nejrůznější kabely a nabíječky, prostě všechny ty hadí ocásky, co se různě povalují kolem stolu i v zásuvkách. Nejenže o ně zakopáváme, dělají binec, nedrží tvar, chytají prach a omotávají se kolem všeho, co jim přijde do cesty, ale typické je, že když potřebujeme jeden konkrétní drát, tak ho nemůžeme najít!


Posbírejte tedy všechny takové kabely, nabíječky a dráty, identifikujte je a ideálně i označte (washi páskou, samolepkou nebo štítkovačem).





Zřídka používané hezky smotejte a zajistěte gumičkou, drátkem nebo je vložte do roličky od starého dobrého toaleťáku (nebo na proužky nastříhané role od papírových utěrek) a uložte do boxu, nebo zásuvky, ať vám nepřekáží a jsou přitom lehce k nalezení.













Často používané umístěte kolem počítače (nebo místa užívání). Aby už nepadaly na zem a byly stále po ruce, zajistěte je kancelářským klipem o hranu stolu:
  












Pokud vás trápí změť kabelů pod PC stolkem a hyzdí váš interiér, zkroťte je:












Opatrně je rozmotejte a oddělte a připevněte pomocí háčků nebo lišt (nebo klidně pomocí silné kobercové pásky!) na zadní stranu nebo po obvodu stolu. Rozdvojky a psy schovejte do diskrétních krabic.
Bude to tak i méně lákat malé nenechavce.















Všechna řešení jsou přidaná na Pinterestu, inspirujte se a zútulněte si váš pracovní koutek.
Vaše fungování bude zase o něco příjemnější a jednodušší! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.