čtvrtek 1. ledna 2015

Den 5. - DEN DEBORDELIZACE KABELKY A AUTA

Zítra je PÁTEK, budeme mít Den debordelizace kabelky a auta.
Věnujeme se oblasti předsíně, zádveří a jídelny/jídelního koutu.
Návyk měsíce je Čištění a udržování vyleštěného dřezu



Den začněte RANNÍ RUTINOU pro úspěšný start.

Úkoly tohoto dne
Každý pátek nakoukneme do kabelky; vyhodíme papírky od žvýkaček a účtenky, vylovíme vypadlé mince, vyklepeme drobky, doplníme zásobu kapesníčků, žvýkaček, pomád na rty atd.
TIP: pořádek a přehled v kabelce se vám bude lépe udržovat s vnitřním vkládacím organizérem (Etsy). Ocení ho zejména ty, které mají v oblibě velké tašky typu shopper, nebo kabelky často rády střídají.

Čistku uděláme i v autě - vyhodíme kelímky od nápojů, prázdné plastové lahve, ubrousky, kapesníky, drobky, zapomenuté svetry, bundy, boty. Snažte se mít ve voze co nejméně volně položených předmětů, nepodceňujte jejich riziko v případě nehody. Co můžete, ukládejte do kufru. Pořádek v kufru vám zase pomůžou udržet organizéry, které mívají zespoda pruhy suchého zipu a nehnou se tak z místa.


Mise pro tento den v oblasti vstupní haly, předsíně a zádveří je:
Proberte boty, bundy, tašky a další věci, které se vrší u vchodu. Nechte jen ty aktuálně nošené, zbytek dejte na své místo.


Pokud začínáte, nezapomeňte na pravidelnou 15minutovku debordelizace v kterékoli části vašeho bytu.

Den zakončete VEČERNÍ RUTINOU

Žádné komentáře:

Okomentovat

Cením si každého milého komentáře a čtenáře blogu ♥
Prodejcům proto děkuji, že neobtěžují ostatní vkládáním "komentářů" s linky na úplně nerelevantní produkty, kterým chtějí dělat reklamu. Takové okamžitě mažu a nahlašuji jako spam.